Hockey for voksne begyndere

Hockey for voksne begyndere

I Odense Ishockey Klub har vi indført et motionshold for begyndere. Holdet er målrettet nybegyndere mellem 16 og 56 år, og er et supplement til vores i forvejen stærke motionsafdeling med fire selvstændige hold. Holdet træner én gang ugentligt – hold øje med ugeplanerne for træningstider.

Der kan lejes udstyr for kr. 50,00, samt skøjter for kr. 25,00. Spillere der skal leje komplet udstyr, skal møde ind 60 min før træningen, så der er tid til at finde det rette udstyr. Nye spillere må gerne melde deres ankomst forinden til en af kontaktpersonerne herunder eller tilmelde sig på facebook, via gruppen OIK Voksen Nybegynder.

De dygtige undervisere vil på isen sørge for, at alle får en grundig instruktion i sporten via praktiske spiløvelser, og basal forståelse af ishockeyens grundelementer. Træningen afsluttes med kamp, så de indledende øvelser kan omsættes i praksis.

Lyder det som noget for dig, der gerne vil i bedre form, opleve en super fed sport indefra, og indgå i et stærkt fællesskab. Det er motion når det er absolut sjovest!

Har dette vakt din interesse, så kontakt en af kontaktpersonerne herunder og hør nærmere.

Kontaktpersoner:

Træner: John Vitale tlf. 4222 1366 / David Elkjær tlf. 2826 80 52

Holdleder: Vivian Lindberg Larsen tlf. 4074 1377