Mobiltelefon politik

-Mobiltelefonpolitik for Odense Ishockey Klub.

Formål:

Formålet med denne Mobiltelefonpolitik er at opretholde et fokus på ishockey, træningen og det sociale sammenhold på og omkring holdene. Ved at begrænse brugen af mobiltelefoner i omklædningsrummene og under træningen kan vi sikre, at spillerne får mest mulig ud af deres tid i klubben og styrke samarbejdet og fællesskabet, som er essentielt for succes i sport.

 

 1. Brug af mobiltelefoner er ikke tilladt i omklædningsrummet før, under og efter træning og kamp.
  1. Spillere skal slukke deres mobiltelefoner og opbevarer dem i deres taske eller aflevere dem til en leder på holdet, når de indtræder i omklædningsrummet.
  2. Hvis der er en nødsituation eller andet presserende for kontakt med en spiller, så kontakt en af lederne på holdet som kan facilitere det videre forløb, en vigtig samtale gennemføres udenfor omklædningsrummet.
  3. Hvis en spiller har et behov for at benytte telefonen, skal dette aftales med en leder og evt samtale skal foregå uden for omklædningsrummet.
 2. Der kan være særlige tilfælde hvor mobiltelefonen kan være tilladt under træningen eller i omklædningsrummet, men dette kun efter aftale og tilladelse fra en træner eller leder.
 3. Trænere og holdledere skal håndhæve denne mobiltelefonpolitik og sikre, at spillerne overholder reglerne.
  1. Overtrædelse af mobiltelefonpolitikken kan medføre passende disciplinære foranstaltninger så som advarsler eller sanktioner efter klubbens retningslinjer og reglementer.


Vi opfordrer alle medlemmer af OIK til at respektere denne mobiltelefonpolitik og arbejde sammen om at opretholde et fokuseret, engageret og sundt miljø, som fremmer ishockeyen og det sociale ansvar vi har overfor hinanden.

 

Denne politik er gældende fra d.1.8.2023 og glæder for alle hold, hvor OIK stiller trænere og ledere til rådighed fra U6 – talentholdet/1 div, samt kvindeholdene.